Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Wendy Lao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18899773716

WhatsApp : +8618899773716

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Τοποθετημένη στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας GUOLE, η μέση Shenzhen, GBEING είναι εξοπλισμένη με τις σύγχρονες τυποποιημένες οδηγήσεις αυξάνεται την ελαφριά γραμμή παραγωγής, δωμάτιο γήρανσης, και το αυτόματο βυσματωτό εργαστήριο SMT, η ικανότητα παραγωγής είναι μέχρι 10,000pcs το μήνα. Αποκτά επίσης την προτεραιότητα εισαγωγών και εξαγωγής και την πείρα της ομάδας διαχείρισης, ανάπτυξης, κατασκευής και μάρκετινγκ. Τα προϊόντα GBEING αξιοποιούν της ενέργειας - αποταμίευση, φιλικό προς το περιβάλλον, μακρά ζωή όλοι τους έχουν περάσει τα πιστοποιητικά του CE, FCC, RoHS και μερικά είναι UL, ETL που απαριθμείται.

GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

Μας δώστε τις ιδέες σας, θα φροντίσουμε το υπόλοιπο!

Παραδίδουμε τις νέες οδηγήσεις αυξανόμαστε το ελαφρύ δείγμα σχεδίου μόλις μια εβδομάδα.


Τα τοπ enginners περιεκτική επικοινωνία έξοχο γρήγορο δείγμα επαγγελματική παραγωγή = καλύπτουν όλες τις συγκεκριμένες απαιτήσεις. 

 

 

 

GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ε & Α

GBEING συνεργάζεται με πολλά ερευνητικά κέντρα σε εσωτερικό και στο εξωτερικό για να αναπτύξει τη νέα τεχνολογία για να παρέχει ότι οι καλύτερες οδηγήσεις αυξάνονται τα φω'τα για τους καλλιεργητές. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες και περιοχές. Έχουμε συμμετάσχει επίσης πολλά πειραματικά ιατρικά προγράμματα καλλιέργειας εγκαταστάσεων πέρα από τον κόσμο, και όλη η έρευνα έρχεται έξω θα είναι Ανατολή στις οδηγήσεις μας αυξάνεται το σχέδιο φω'των.GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

GBEING Smart Ag Co .,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@gbeingsmartag.com
+8618899773716